Loungebank Palma

 2.935,00 incl. BTW

Deze prachtige design loungebank Palma Sofa is verkrijgbaar in de kleur taupe.

SKU: AYA-SOF-PALMA Categorie: Tag:

Alu Frame with Stainless Steel Legs and Textilene
Quick Dry Foam Cushion
Sunbrella Fabric

Available colors: Taupe
Size: 235w x 107d x 83h cm

Zijn alle meubelen uit de Ayana Outdoor collectie geschikt voor buiten?

Alle materialen die Ayana Outdoor gebruikt voor haar producten zijn geschikt voor buiten gebruik en kunnen alle weersinvloeden weerstaan. Alle materialen vragen echter wel enig onderhoud.

Is winteropslag noodzakelijk?

Meubelen gemaakt van Teakhout, aluminium, RVS of textileen kunnen het gehele jaar door buiten blijven. Het verdient aanbeveling om kussens in de winterperiode binnen op te slaan of met kussenhoezen af te dekken.

Is er onderhoud nodig?

Het verdient aanbeveling om uw meubelen minstens 1x per jaar te reinigen. Voor alle materialen die Ayana Outdoor gebruikt zijn onderhoudsmiddelen verkrijgbaar (Alu - rvs - teak – textileen). Volg de instructie op de verpakking. Alle kussenhoezen zijn afneembaar en wasbaar.

Waarom gebruik van (teak)hout voor buitenmeubelen?
  • Hout is een natuurproduct
  • Hout straalt een rustgevende sfeer uit
  • Hout vergaat niet en voelt niet heel heet of koud aan
  • Het teakhout dat wordt gebruikt wordt weer aangeplant
Is de maatvoering van de meubelen aan te passen?

De meeste producten uit de Ayana Outdoor collectie worden in grotere aantallen geproduceerd in Indonesië. Daarna komen ze voor het seizoen naar Nederland en zijn ze uit voorraad leverbaar.

Verschillende tafels worden echter in Nederland geproduceerd en zijn op elk gewenste formaat leverbaar. Ook picknick tafels in aluminium zijn op maat verkrijgbaar.

Voor projecten (grotere aantallen) zijn er meer mogelijkheden. Eigen ontwerp en maatvoering werken wij graag voor u uit.

Waar zijn de producten van Ayana Outdoor verkrijgbaar?

Uiteraard vertellen wij u graag waar u uw Ayana Outdoor product kunt bekijken. Stuur daarvoor een email met uw adres gegevens en uw productwens en wij wijzen u graag de weg.

Is de showroom van Ayana Outdoor altijd en voor iedereen toegankelijk?

Onze eigen showroom in het ETC / Expo center in Culemborg is iedere maandag toegankelijk voor de vakhandel. Andere dagen bent u ook van harte welkom op afspraak.

Voor consumenten wordt er een aantal keer per jaar een open dag gehouden. U kunt ons alleen op afspraak bezoeken.