Onze Collecties

Het is onze visie om elke buitenruimte te transformeren tot een speciale plek, aantrekkelijk en comfortabel. Alle merken binnen het assortiment van Hawé Outdoor zijn kenmerkend door een mix van innovatief materiaal gebruik en origineel design speciaal gemaakt om alle natuurelementen te weerstaan.

Bart’s Food Factory

Het concept van Barts Food Factory is geboren uit de gedachte om een vernieuwend en functioneel meubel te creëren waarin de beleving van buiten koken centraal staat.
De ‘Barts Food Factory’ is een robuuste buitenkeuken die geschikt is voor iedere tuin. Het draagt bij aan een nieuwe manier van buiten leven en buiten koken.

Deze bijzondere buitenkeuken heeft ook de mogelijkheid diverse kookgerelateerde zaken als kratten, snijplanken, opbergrekken, koelkasten en kookplaten toe te voegen. Heb je zin in een barbecue? Dan laat je een hippe Big Green Egg of een gasbarbecue in het werkblad integreren. Al deze opties kun je met HaWé Outdoor bespreken zodat je komende zomer een heuse custom made ‘Barts Food Factory’ buitenkeuken hebt staan.

Meer info

Hawé Outdoor modulaire buitenkeukens

Hawé Outdoor - Buitenkeukens

U vindt Hawé Outdoor en showmodellen van Bart’s Food Factory in het ETC Expo te Culemborg.
Plan hier uw bezoek aan onze showroom.

Heatsail Terrasverlichting & Verwarming

De Dome collectie is een tijdloze verlichting met verwarming voor uw terras of tuin.

Proef de sfeer en geniet

Geen beter decor dan een zwoele zomernacht voor een lekker lang gesprek. Waarom maken we het buiten niet gewoon wat warmer en lichter? Zodat die zomernachten eindeloos kunnen duren…

Terrasheater Dome is ontworpen als een tijdloze lamp met een luxueuze uitstraling en bevat tevens een bluetooth 4.0 aansluiting met twee waterbestendige luidsprekers. Naast al deze moderne functionaliteiten is de Dome ook nog een zeer zuinig in energieverbruik.

Er is geen reden meer om de avond binnen door te brengen!

Meer info

Hawé Outdoor modulaire buitenkeukens

Hawé Outdoor - Buitenkeukens

U vindt Hawé Outdoor en showmodellen van Heat Sail in het ETC Expo te Culemborg.
Plan hier uw bezoek aan onze showroom.


Nieuwe collectie Fischer Möbel

Fischer Möbel gooide direct hoge ogen met haar nieuwe collectie en won de Iconic Award 2017 voor Interior Innovation. De innovatieve materialen, zoals het gepoedercoate onderstel en de speciale outdoor stof, zorgen er namelijk voor dat de Wing ook in de wintermaanden buiten kan blijven staan!

Elegante en stijlvol design

De stijlvolle Wing collectie heeft zijn naam te danken aan de ietwat schuine leuningen. Door de elegante vormen en de subtiele kleuren is Wing een tijdloze arm- en dining chair. In combinatie met de zachte geweven stof voelt de stoel ook nog eens heel comfortabel aan.

Fischer Möbel is al jaren een vast onderdeel van de Hawé Outdoor collectie en heeft naast de nieuwe collecties nog veel meer bijzonder stijlvolle collecties. Waaronder ‘Modena’ & ‘Suite Dining’.

Meer info

Fischer Möbel exclusief bij Hawé Outdoor

Hawé Outdoor - Fischer Möbel

U vindt Hawé Outdoor en showmodellen van Fischer Möbel in het ETC Expo te Culemborg.
Plan hier uw bezoek aan onze showroom.