Summer Sale 2017

Hierbij nodigen wij u van harte uit om tijdens de Summer Sale van 10-17 juli a.s. een bezoek te brengen aan het ETC Expo, Randweg 20 in Culemborg.

De zomer laat zich van haar mooiste kant zien en de warme zonnestralen nodigen uit om te genieten van onze buitenruimte. Of je nu even wilt bijtanken of gewoon met vrienden wilt genieten van een barbecue, de veelzijdige buitenmeubelen van Fischer Möbel bieden de optimale setting!

De nieuwe lounge sofa Flora heeft na de presentaties op IMM Cologne en Salone del Mobile veel successen geboekt. In een zeer kort tijdsbestek stond ie in vele showrooms te schitteren en ging ie in grote getale naar zowel bedrijven als consumenten. Zo snel zelfs, dat enkele modules even niet meer uit voorraad leverbaar waren. Inmiddels kunnen wij mededelen dat alle modules uit de collectie weer leverbaar zijn.

Maak tijdens de Summer Sale van de gelegenheid gebruik om de Flora lounge zelf te ervaren en deze te mixen en matchen met ander items uit de Fischer Möbel collectie!

Tevens staan er een aantal showroommodellen die tegen aantrekkelijke prijzen worden aangeboden.

Bekijk hier vast het interview met de ontwerper Thomas Kirn van onze partner Fischer Möbel.

Fischer-mobel-2017

 

Geef een reactie