Showtuinen Hawé Outdoor – Consumentendag 21 mei 2017

Hawé Outdoor heeft in samenwerking met Arie Tuinarchitectuur en Bart’s Food Factory voor een waar groen buiten spektakel gezorgd. Op het buitenterrein van ETC EXPO treft u een voorproefje aan op het gebied van Outdoor Design. Een drietal showtuinen waarbij exclusiviteit en duurzaamheid centraal staat. Hier ontdekt u de trends op het gebied van Outdoor Design o.a. met een modulaire buitenkeuken van Barts Food Factory, verlichting en terras verwarming van Heat Sail en de nieuwste collecties outdoor meubelen.

ETC Expo – Culemborg

Bent u op zoek naar wooninspiratie? Kom dan op maandag 22 naar ETC Expo voor de wekelijkse Trade Day. Met ruim 15.000m2 aan wooninspiratie voor het hogere segment is er voor ieder wat wils als het gaat om wandbekleding, meubelen, meubel- en gordijnstoffen, vloeren, vloerbekleding, verlichting, accessoires en kunst.

ETC Expo is normaliter alleen toegankelijk voor de vakbezoeker maar vier maal per jaar wordt er een consumenten inspiratie dag georganiseerd, speciaal voor dit event en de Trade Day van maandag 22 mei heeft Hawé Outdoor een drietal showtuinen geplaatst op het buitenterrein van het ETC Expo.

Hospitality Services

Hawé Outdoor en haar partners bieden een totaal oplossing op het gebied van Outdoor Design en Exclusieve Hospitality. O.a op het gebied van architectuur, verlichting, constructies, verwarming en exclusieve outdoor meubel collecties kunt u zich laten inspireren.

Het is onze visie om elke buitenruimte te transformeren tot een speciale plek, aantrekkelijk en comfortabel. Alle merken binnen het assortiment van Hawé Outdoor zijn kenmerkend door een mix van innovatief materiaal gebruik en origineel design speciaal gemaakt om alle natuurelementen te weerstaan.

Exclusive Hospitality Design

 

Geef een reactie