Nooit eerder was outdoor cooking zo compleet

EEN NIEUWE BUITENKEUKEN BIJ HAWE OUTDOOR NOOIT EERDER WAS OUTDOOR COOKING ZO COMPLEET

Goed nieuws! Naast luxe buitenmeubelen van Fischer Möbel, exclusieve eikenhouten bijgebouwen, de prachtige buitenlamp en terrasheater Dome én diverse eigentijdse buitenaccessoires zoals potten van Gooooo, heeft HaWé Outdoor nu ook een modulaire buitenkeuken in het assortiment opgenomen. Inmiddels biedt HaWé Outdoor dus
een complete totaaloplossing voor de tuin. En die buitenkeuken…. dat is echt dé zomerhit!

All sizes fits all

De ‘Barts Food Factory’ is een buitenkeuken van beton, wat ‘m niet alleen een stijlvolle uitstraling geeft, maar wat ook een zeer geschikt materiaal is voor alle weersomstandigheden buiten. De modules zijn in twee betonkleuren te verkrijgen: antraciet en lichtgrijs. En de opbergvakken zijn er in wit en zwart. Hij past op die manier in elke woonstijl. En door het modulaire systeem van verschillende lengtes en hoogtes, kun je ‘m op verschillende manieren samenstellen. Op die manier heb je altijd het juiste formaat buitenkeuken.

Wanneer je een klein terras hebt, maak je een kleine opstelling die maar weinig ruimte in beslag neemt. En als je gezegend bent met een grote tuin, kun je een XL-formaat opbouwen, waarin meerdere functionaliteiten zijn toegepast. Je kunt ‘m volledig naar wens uitbreiden, ook na aanschaf.

Custom made buitenkeuken

Deze bijzondere buitenkeuken heeft ook de mogelijkheid diverse kookgerelateerde zaken als kratten, snijplanken, opbergrekken, koelkasten en kookplaten toe te voegen. Heb je zin in een barbecue? Dan laat je een hippe Big Green Egg of een gasbarbecue in het werkblad integreren. Heb je een flinke stoofpot gemaakt die nog even door moet pruttelen? Dan kun je die op de bijpassende gasbrander zetten. Ter plekke een verse salade bereiden? Dan is een kraan met gootsteen handig. Houd je van een goed flesje wijn, en je vrienden ook? Leg er dan een aantal in het wijnrek onder of boven het werkblad, nadat je er eerst wat hebt gekoeld in een passende koelkast. En grill je liever je ossenhaas of satéstokjes? Dan is de grillplaat voor jou een ideale toevoeging. Het is zelfs mogelijk inductie te koken. Ja, je leest het goed: buiten op inductie koken! Al deze opties kun je met HaWé Outdoor bespreken zodat je komende zomer een heuse custom made ‘Barts Food Factory’ buitenkeuken hebt staan.

Any time, any place

Deze buitenkeuken maakt het mogelijk op elke plek, in elke jaargetijde van je buitenruimte te genieten. Het is natuurlijk al prettig om op je terras of in je tuin te kokkerellen, maar misschien wil je dat liever op de steiger aan het water, dichtbij je loungeset. Heb je een lange schutting of wand van een schuur, dan kun je hem verlengen met extra modules.

DOOR HET MODULAIRE SYSTEEM KUN JE ‘M
OP VERSCHILLENDE MANIEREN SAMENSTELLEN

Of wat dacht je van een mini exemplaar bij de eettafel, die je gebruikt als handige extra unit voor het even tussendoor snijden van stokbrood, extra kruiden of het tussendoor opwarmen van een saus. Opbergen hoeft niet meer want hij ziet er niet alleen stijlvol uit, hij kan ook tegen een stootje. Of dat nu een plotseling van koers veranderde voetbal van de kids is of een verfrissende Hollandse regen- of hagelbui.

 

Geef een reactie