Bezorgen & Levertijden

Bezorgen op afspraak

Ayana Outdoor heeft goede service hoog in het vaandel staan. De producten worden op afspraak bij u bezorgd en gemonteerd. Uitsluitend in Nederland op een toegankelijke locatie. Per adres rekenen wij € 175,- voor bezorging, montage en verwijdering van verpakkingsmateriaal.

Ook is het mogelijk uw bestelling op afspraak af te halen in onze showroom te Culemborg.

*Leveringen vinden alleen plaats op de begane grond en aan de voordeur/entree,  inclusief montage van de artikelen en zonder mogelijkheid voor levering naar verdiepingen zoals in flats of appartementen.

Levertijd

Nadat wij de bestelling en betaling hebben ontvangen, starten wij het uitleverproces.  Aangezien wij meubels leveren in alle soorten en maten, is de levertijd afhankelijk van het type product en de afmetingen.

Let tijdens het bestellen goed op de geschatte levertijd.  De eigen collecties van Ayana Outdoor zijn op voorraad en binnen 1 week leverbaar.  De levertijd van custom made meubelen of hospitality collecties kan enkele maanden in beslag nemen. Dit wordt duidelijk gecommuniceerd in de webshop, indien u vragen heeft over de exacte levertijd neem dan contact met ons op.

Retouneren van bestelling

Mocht uw zich bedenken en de producten willen retouneren dan dient u dit binnen 14 dagen telefonisch of per mail aan te geven. Kosten voor demontage, verpakkingsmateriaal en transport zijn voor rekening van de consument.  Indien er gebruiksschade wordt geconstateerd is het niet mogelijk het product te retouneren.